الأربعاء، 12 أكتوبر 2011

مينسية دفوار الشيف حسن



المكونات :
زبدة ملح و فلفل
100 حم مشروم
لحم فيليه مقطع شرائح طولية
بطاطس مسلوقة 1\2 نضج
التحضير :
نضع طاسة على النار بها زيت والزبدة ثم نضع البصل و يقلب لحد لما يدبل
ثم نضع اللحم ويترك شوية على النار بدون تقليب ثم نقلب و نضع المشروم
ثم نضع الملح والفلفل ثم نضع  الكريمة ثم نضع صوص الديمجلاس
وتترك على النار لحد لما تنضج اللحم
عمل البطاطس :
نبشر البطاطس المسلوقة 1\2 نضج على المبشرة الواسعة
ثم نضع زيت الزيتون فى طاسة على النار ثم نضع البطاطس
نضغط على البطاطس و نعملها على شكل ديسك او دائرة
ونضغط على البطاطس جيدا علشان تمسك البطاطس ثم نضع الملح و الفلفل
وتترك على النار لحد ما تنضج وبالهناء و الشفاء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق