الاثنين، 17 أكتوبر 2011

فتة الشاورما باللحمة والكاري -


فتة الشاورما باللحمة والكاري -  


المقادير:

-شرايح لحمه سميكه نوعا ما
-(( فصين من الثوم- بصله - طمطمايه - بهارات - كمون ملح فلفل - لمونه-خل (نضعهم فى الخلاط )))
-ارز
- كارى
- عيش شامى محمص

الطريقه :
1- نضع فى الخلاط مابين القوسين وننقع فيها اللحم
2- ناخد اللحم ونقليه فى زيت قليل حتى تتحمر من الجهتين ثم نقطعها
3- نقطع فلفل اخضر والوان(ماكان عندى) وبصله ونشوحها بشويه زيت على النار حتى يزبل البصل
4- فى نفس الطاسه نضع حته من دهن الخروف ( الليه ) ونضع اللحم والخضار ونقلبها
5- نعمل الارز الملون بوضع معلقه كارى على ماء الارز
6- نحمص العيش ثم نضعه فى قاع الطاجن وبعده الارز وفوقهم الشاورما وتقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق