الأربعاء، 12 أكتوبر 2011

زبدة الفول السودانى


المكونات :

مقدار من الفول السودانى بدون ملح

مقدار من الزيت النباتى  او الزبدة
قليل من الفانيلا

مقدار من العسل النحل
التحضير :
كميه من الفول السوداني بقشوره وبدون ملح

قشري الفول السوداني وحمصيه على نار هادئة جدا واتركيه يبرد


ثم اطحنيه وحطي عليه شوية زيت نباتي او زبده نباتيه اللي تعجبك


ثم ضيفى قليل من الفانيليا

ثم اخلطي عليه عسل نحل بدرجة السيولة التى تفضلينها

في البدايه جربى كميه قليلة واذا عجب اولادك اعملى لهم كمية اكبر واحفظيها فى

برطمانات زجاج فى التلاجة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق