الأحد، 16 أكتوبر 2011

عمل بطاطس باللحمة المفرومه بالبشاميل تجنن


 طريقة عمل بطاطس باللحمة المفرومه بالبشاميل تجنن
دى بقى طريقه تجنن و هنعرف ازاى كيفية عمل البطاطس باللحمه المفرومه و الباشميل ياللا نشوف ازاى


المقادير:
بطاطس مسلوقه
+ نص كوب كريمه
+ 3 ملاعق جبن سائل
+ ملح + فلفل اسود

اولا

نهرس البطاطس و حطي عليها نص كوب كريمة وثلاث ملاعق جبن سائل وملح وفلفل اسود

نعمل الباشميل
طريقتها معروفه وهي زبد وطحينه و حليب + مكعب ماجي

وهنا حطيت الحليب وخلطته لين غلظ

نجهز اللحمه بالفلفل الرومي سويتها
نجي نرص الطبقات
اول شي اللحم

بعد ما حطيتى اللحمه المفرومه حطى عليها البطاطس المهروسه

بعد كده نحط الباشميل و على فكره طريقة الباشميل فى ناس بتحب تضيف حاجات على الباشميل توابل او حاجه و زى ما تحبى ضيفى و اعملى الباشميل بطريقتك المهم هنضيف الباشميل دلوقتى على البطاطس و اللحمه

بعد ما تخلطى كله ببعضه و وضعتي كله فى صينيه نرش على الوش جبنه وزاريلا او جبنه شيدر

بعد كده على الفرن على طول

و الف هنا و شفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق