الأحد، 25 سبتمبر 2011

الريش البتلو طريقة الشيف حسن

الريش البتلو :


المقادير:

- كيلو ريش بتلو (4-5 قطع )

- ربع كوب خل - 1 معلقة كابرى

- 5 شرائح انشوجة - 2 معلقة زبدة

- كوب زيتون اسود مخلى

- 3-4 ثمرات طماطم صغيرة

- ملح وفلفل وثوم



الطريقة:

يرش الملح والفلفل على الريش

- نضع الزبدة على النار فى المقلاة ونشوح الريش من جميع الجهات ثم نضعها فى صينية وندخلها الفرن

ونقوم بتحضير الصوص وهو عبارة عن

نضع الثوم المفروم فى اناء والزيتون الاسود ثم الطماطم بعد تقطيعها مكعبات ثم نضيف الكابرى والخل والانشوجة مع اوراق الريحان

وبعد ان تتم التسوية فى الفرن تقدم وفوقها الصوص مع خضار سوتيه

وبالهنا والشفا
الشيف .....ياجمالة ياجمالة..متجدد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق