الأحد، 25 سبتمبر 2011

قرع العسل السوتية الشيف حسن

قرع العسل السوتيه :
ا
المقادير:
1/2كيلو قرع عسل مقشر مكعبات
- 1 لتر بيون خضروات ( شوربه بوكيه جارنيه )
- 100جم زبده زيرو فات او زيت ارز -
100جم ثوم مفروم -
ورق بقدونس


الطريقه:
نضع قرع العسل فى شوربه البوكيه جارنيه بعد تصفيتها من الخضار حوالى من سبع لعشر دقائق
بعد مايستوى قرع العسل نأخده بعد تصفيته من الشوربه
نضع الزبده او الزيت فى اناء ونضع به الثوم يذبل ثم نضع قرع العسل ونقلبهم جيدا مع بعض ثم نضع عليه ورق البقدونس
ثم يضع فى طبق التقديم
وبالهنا والشفا
الشيف .....ياجمالة ياجمالة..متجدد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق